Oogmeting

Een oogmeting thuis: De opticien aan huis zal bij u een uitgebreide oogmeting verrichten en zal hierbij ook het vermogen van beide ogen vaststellen. Hij zal voor u de juiste brilsterkte bepalen voor de nieuwe bril zodat u alles weer maiximaal scherp kan zien. Het montuur kunt u trouwens meteen ter plekke uitzoeken want de opticien aan huis heeft een ruime collectie aan monturen bij zich. Ook kan de oogdruk gemeten worden met speciale apparatuur die de mobiele opticien altijd bij zich heeft. Ook heeft de opticien aan huis altijd een oogspiegel bij zich waarmee er e.v.t. staar kan worden geconstateerd.

De opticien aan huis zal alle tijd nemen die nodig is voor een rustige en relaxte oogmeting, dit omdat wij dit zeer belangrijk vinden en dit vaak te wensen overlaat in een optiekwinkel. Wij meten uw ogen met een pasbril, nadat uw oude brilsterkte door ons bepaald is of er een automatische voormeting heeft plaats gevonden. Het grote voordeel van het meten met een pasbril is dat dit het meest overeenkomt met een natuurlijke situatie, dit in tegenstelling met een oogmeting waardoor u door grote onnatuurlijke apparaten moet kijken zoals u deze vaak tegenkomt in menig optiekzaak.

Ons beleid is dat u de opticien aan huis laat komen voor het aanschaffen van een nieuwe bril en voor de oogmeting betaald u in dit geval dan ook niks. Wil u echter alleen een oogmeting aan huis en geen bril aanschaffen, dan zou dit eventueel kunnen in overleg met de mobiele opticien. De prijs voor alleen een oogmeting zal afhankelijk zijn van de locatie en deze is te bespreken met de opticien die telefonisch contact met u opneemt. Buiten een oogmeting kan de mobiele opticien u adviseren in bepaalde oogzorgproducten voor droge ogen, macula degeneratie etc. De opticien heeft altijd diverse oogzorgproducten bij zich en deze kunt u dan ook ter plekke aanschaffen, denk hier bij aan producten zoals ooglidreiniging doekjes, oogdruppels etc.