Brillen

Een bril uitzoeken: Na de oogmeting die bij u thuis of op locatie zal plaats vinden, is er ruim de tijd om een leuke nieuwe bril uit te zoeken. De opticien aan huis heeft altijd een ruim assortiment aan mooie dames en heren monturen bij zich. De monturen die de mobiele opticien bij zich heeft variëren van klassiek tot modern en van rustige subtiele monturen tot opvallende monturen. De opticien aan huis heeft dus altijd een geschikt montuur voor u.

Nadat u een nieuw montuur heeft uitgekozen zal de opticien aan huis met u de brillenglazen gaan bespreken, want ook hier zijn er verschillende soorten in. Bij oogmetingthuis.nl kunt u onder andere terecht voor het aanschaffen  van een vertebril, leesbril, beeldschermbril (wij leveren ook beeldschermbrillen aan bedrijven), zonnebril, multifocale bril of bifocale bril (verte glazen met een ingeslepen lees maantje). Ook zijn er mogelijkheden zoals het bestellen van extra dunne glazen of meekleurende brillenglazen zodat u altijd uw zonnebril bij u heeft.

Is de verkoop afgerond dan worden de gekozen brillenglazen op maat besteld en gemaakt en uiteindelijk in uw nieuwe montuur geslepen in een hightech inslijpatelier. Is de bril klaar dan maakt oogmetingthuis.nl met u een afspraak voor levering van de bril. In de meeste gevallen leveren wij de bril binnen 2 weken bij u thuis.